GRENARDI izveidojis padomi un veicis izmaiņas amatpersonu vidū

23.12.2014 13:43:00
No juvelierizstrādājumu ražotāja SIA GRENARDI valdes šā gada 22. decembrī aizgājis Ainārs Spriņģis, kas ir SIA A.S. Capital un SIA ITP Holdings vienīgais īpašnieks. Līdzās izmaiņām amatpersonu vidū, GRENARDI reģistrēti jauni īpašnieki SIA A.S. Capital un SIA SK Capital, kas ir GRENARDI līdzšinējiem īpašniekiem piederoši uzņēmumi.

Jāatzīmē arī tas, ka vakar juvelierzstrādājumu ražotājam reģistrēta padome, kurā par priekšsēdētāju iecelts Ainārs Spriņģis, priekšsēdētāja vietnieka pienākumus pildīs Māris Martinsons, bet padomes locekles amats ticis Jekaterinai Kotovai.

GRENARDI pērn stabili attīstīja darbību Baltijas valstīs, pieci GRENARDI veikali gada laikā ir pilnībā atjaunoti abilstoši GRENARDI veikalu jaunajam produktu un dizaina konceptam, norāda juvelierizstrādājumu ražotāja vadība. Pērn neliels kritums vērojams uzņēmuma neto apgrozījumā, kas saruka līdz 5,776 milj.EUR, turpretim peļņas rādītājs ir uzlabojies, un aizvadīto gadu GRENARDI izdevās noslēgt ar peļņu 704,348 tūkst.EUR apmērā pēc nodokļu nomaksas, norāda Lursoft rīcībā esošā informācija.