SIA Latdanga peļņa pagājušajā gadā sarukusi par teju 20%

10.03.2015 09:47:00
1999. gada oktobrī dibinātā SIA Latdanga iesniegusi pārskatu par uzņēmuma finansiālo darbību 2014. gadā. Latdangas galvenais darbības veids pagājušajā gadā bija darba apģērbu, apavu un darba aizsarglīdzekļu vairumtirdzniecība, liecina Lursoft pieejamā informācija.

Vairumtirdzniecības uzņēmuma vadība norāda, ka 2014. gads uzņēmumam bijis stabils. Latdangas neto apgrozījums, salīdzinot ar iepriekšējā pārskata gada rādītājiem, pērn saruka par teju 20% un sastādīja 20,972 milj.EUR. Iesniegtajā gada pārskatā redzams, ka pagājušajā gadā vairāk nekā 34 reizes samazinājās vairumtirgotāja peļņa, kas sastādīja vien 8,933 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas.

Jānorāda, ka aizvadītajā gadā Latdanga turpināja strādāt ar pastāvīgiem piegādātājiem un pircējiem un uzņēmumam izdevās saglabāt pārdošanas vairumtirdzniecības apjomus Baltijas valstīs un Lielbritānijā, kā arī uzņēmums veiksmīgi strādāja ar ārzemju sadarbības partneriem.

Andrejam Kļimovam piederošā Latdanga ir iekļauta Lursoft un laikraksta Dienas bizness kopīgi veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā.