TC Motors pērn dubultojis peļņu

10.03.2015 11:16:00

SIA TC Motors, kura galvenie pamatdarbības virzieni ir Jeep, Subaru, Chrysler, Dodge, Lancia un RAM automašīnu un to rezerves daļu pārdošana, kā arī šo automašīnu garantijas apkalpošana, iesniedzis 17. gada pārskatu. Pārskats iesniegts par uzņēmuma darbību no 2013. gada 1. augusta līdz 2014. gada 31. jūlijam.

Jāpiebilst, ka 2014. gadā TC Motors kļuva par Subaru markas automašīnu oficiālo izplatītāju un autorizēto Subaru servisu Latvijā.

Aizvadītajā pārskata gadā vispārējā tirgus situācija Latvijā stabilizējās un bija vērojams jauno auto tirdzniecības un tehniskās apkalpošanas pakalpojumu apjoma pieaugums. TC Motors kopējais apgrozījums pārskata gadā sasniedza 7,472 milj.EUR, kas ir par 36% vairāk nekā iepriekšēja pārskata periodā. Jāatzīmē, ka lielāko pieaugumu apgrozījumā deva auto tirdzniecība, kas pieauga par 44%. Uzņēmuma peļņa aizvadītajā pārskata gadā divkāršojusies, palielinoties līdz 85,354 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas.

TC Motors šajā gadā turpinās nodarboties ar automašīnu tirdzniecību un tehnisko apkopi, kā arī uzņēmums plāno paplašināt savu darbību, piesaistot komercklientus un piedaloties publiskajos iepirkumos.