Santa Monica Networks 2014. gadā dubultojis apgrozījumu

26.03.2015 13:51:00
SIA Santa Monica Networks pagājušo gadu aizvadījis veiksmīgi, par ko liecina uzņēmuma iesniegtais gada pārskats. Santa Monica Networks, kas ir starptautiskās grupas Santa Monica Networks Group uzņēmums Latvijā, nodarbojas ar pakalpojumu sniegšanu datortīklu un apvienoto komunikāciju jomā.

Jāatzīmē, ka uzņēmuma lielāko klientu vidū ir Kultūras ministrija, Latvijas Nacionālā Bibliotēka, Latvenergo, Latvijas Mobilais Telefons un Latvijas Dzelzceļš.

Santa Monica Networks peļņa, salīdzinot ar 2013.gadu, pērn piedzīvoja 37% pieaugumu. Datorprogrammēšanas uzņēmums aizvadītajā gadā nopelnīja 1,750 milj.EUR pēc nodokļu nomaksas, turpretim neto apgrozījums 2014. gadā pieaudzis teju divas reizes, sasniedzot 14,222 milj.EUR. Būtiskais apgrozījuma pieaugums saistāms ar to, ka 2013. gada paredzētais projektu pieaugums aizkavējās uz pagājušo gadu, kā arī uzņēmums realizēja divus lielus projektus.

Santa Monica Networks vadība norāda, ka, pateicoties tam, ka uzņēmuma galveno klientu bāze ir stabila un diversificēta, kā arī būtisku ienākumu daļu sastāda pakalpojumi, uzņēmums ļoti sekmīgi turpina darbu un izmanto iespējas, ko dod ekonomiskā izaugsme valstī.