Dinair Filton apgrozījums pērn audzis vairāk nekā četras reizes

07.05.2015 15:14:00

SIA Dinair Filton, kas nodarbojas ar visa veida gaisa filtru ražošanu, montāžu, attīstīšanu un pārdošanu, iesniedzis 2014. gada pārskatu.


Pagājušā gada laikā Dinair Filton ražošanas apjomi turpināja palielināties, un, lai nodrošinātu efektīvu ražošanas attīstību, tika veiktas investīcijas gan jaunajās telpās, gan aprīkojumā, maksimāli pielāgojot telpas ražošanas procesiem. Tāpat uzņēmums veica investīcijas jaunu tehnoloģisko iekārtu iegādei.


Dinair Filton neto apgrozījums pagājušajā gadā sasniedza 7,610 milj.EUR. Jānorāda, ka pērn apgrozījums, salīdzinot ar 2013. gadu, kad tas sasniedza 1,763 milj.EUR, palielinājās vairāk nekā četras reizes. Līdz ar apgrozījuma kāpumu, pērn pieauga arī Dinair Filton peļņa, kas pēc nodokļu nomaksas sasniedza 397,236 tūkst.EUR. Pagājušajā gadā Dinair Filton ar darbavietām nodrošināja 80 darbiniekus, norāda Lursoft rīcībā esošā informācija.


2015. gadā Dinair Filton vadība plāno palielināt produktu un procesu attīstīšanu un pilnveidot produktu klāstu, kas notiks, piesaistot jaunus OEM klientus un pārdošanas pārstāvjus Eiropā.