NORDIC PLAST valdei pievienojies Kaspars Fogelmanis

17.09.2015 12:13:00

SIA NORDIC PLAST š.g. 16. septembrī reģistrējis izmaiņas uzņēmuma amatpersonu sarakstā. Vakar uzņēmuma valdei pievienojies SIA EKO REVERSS valdes loceklis Kaspars Fogelmanis, kas ieņems valdes priekšsēdētāja amatu. Kaspars Fogelmanis valdē strādās līdzās Jolantai Jēkabsonei, Anitai Saulītei un Mārim Simanovičam.

NORDIC PLAST 2014. gadā neto apgrozījums palielinājās līdz 6,629 milj.EUR, savukārt peļņa pieauga līdz 1,493 milj.EUR. Nskatoties uz to aizvadītajā gadā uzņēmuma rentabilitātes rādītājs saruka līdz 21,11. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka NORDIC PLAST pagājušajā gadā veica 353,06 tūkst.EUR lielus nodokļu maksājumus valsts kopbudžetā.

NORDIC PLAST ir viens no vadošajiem otrreizējo izejvielu pārstrādes uzņēmumiem Baltijā, kas pārstrādā lietotas polietilēna LDPE plēves un cietās plastmasas HDPE pārstrādes jomā. Uzņēmums ietilpst Eco Baltia grupā, kas pēc apgrozījuma ir lielākā vides apsaimniekošanas uzņēmumu grupa Baltijā, nodrošinot pilnu atkritumu apsaimniekošanas ciklu no savākšanas un šķirošanas, līdz otrreizējai izejvielu loģistikai, vairumtirdzniecībai un izejvielu pārstrādei.