Putnu fabrika Ķekava izmainījusi valdes un padomes sastāvu

07.10.2015 09:36:00

AS Putnu fabrika Ķekava š.g. 6. oktobrī reģistrējusi izmaiņas uzņēmuma amatpersonu vidū. Uzņēmuma padomē savus pienākumus vakar pārstājuši pildīt Lietuvas pilsoņi Gintaras Maželis un Andrius Pranckevičius, kas pievienojušies uzņēmuma valdei. Līdz ar veiktajām izmaiņām amatpersonās, gaļas pārstrādes uzņēmuma padomei pievienojušies Lietuvas pilsoņi Arunas Zubas un Vytautas Šidlauskas, kuri pildīs padomes locekļu pienākumus. Jāpiebilst, ka Ilze Kaparšmite, kas uzņēmuma valdei pievienojās vien pirms mēneša, vakar to ir atstājusi.

Aizvadītajā gadā Putnu fabrika Ķekava piedzīvoja finanšu rādītāju kritumu, apgrozījumam sarūkot līdz 20,715 milj.EUR. Tāpat līdz 1,684 milj.EUR pērn samazinājās arī Putnu fabrika Ķekava peļņa pēc nodokļu nomaksas. Lursoft pieejamie dati rāda, ka uzņēmuma rentabilitātes rādītājs 2014. gadā nokritās līdz 5,03. Jāatzīmē, ka Putnu fabrika Ķekava 2014. gadā nodokļos nomaksāja 4,293 milj.EUR. 

Putnu fabrika Ķekava, kas pagājušajā gadā nodarbināja 631 darbinieku, ir iekļauta Lursoft un laikraksta Dienas bizness kopīgi veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā.