EAST-WEST TRANSIT reģistrē sešus milj.EUR vērtu komercķīlu

20.10.2015 10:07:00

Klientu portfeļa monitorings informē, ka SIA EAST-WEST TRANSIT š.g. 19. oktobrī reģistrējis jaunu komercķīlu. Pieejamā komercķīlas izziņa rāda, ka uzņēmums par labu AS NORVIK ieguldījumu pārvaldes sabiedrība ieķīlājis pamatkapitāla daļas sešu milj.EUR vērtībā.

Lursoft pieejamie dati rāda, ka 2014. gadā EAST-WEST TRANSIT apgrozījums pakāpās līdz 143,828 milj.EUR. Uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas pagājušajā gadā bija 220,417 tūkst.EUR. EAST-WEST TRANSIT, kas nodarbina vidēji 318 darbiniekus, pērn nodokļos nomaksāja 50,672 milj.EUR.

EAST-WEST TRANSIT nodarbojas ar benzīna, dīzeļdegvielas, kuģu degvielas, marķētās apkures degvielas, kā arī lauksaimniecības degvielas tirdzniecību. Uzņēmuma pārraudzībā ir degvielas uzpildes stacijas „Latvijas Nafta”, kurās tiek piedāvāta kvalitatīva degviela, kas atbilst jaunākajiem Eiropas Savienības standartiem. Šo staciju tīklu veido  43 stacijas, kuras darbojas ne tikai Rīgā, Cēsīs, Liepājā, Ventspilī un Rēzeknē, bet arī šo pilsētu apkārtnē, tādējādi aptverot visus Latvijas reģionus.