LAUMA FABRICS atkal izveidota padome

29.12.2015 11:34:00

Liepājas speciālās ekonomiskās zonas SIA LAUMA FABRICS š.g. 28. decembrī reģistrējusi izmaiņās amatpersonu vidū. Uzņēmumam pēc piecu gadu pārtraukuma atkal izveidota padome, kurā padomes locekļu pienākumus veiks Baiba Ģēģere-Paegle, Lielbritānijas pilsonis Anthony John Bonfield un Baltkrievijas pilsonis Dmitry Ditchkovsky.

Lursoft pieejamie dati rāda, ka LAUMA FABRICS neto apgrozījums 2014. gada saruka līdz 38,323 milj.EUR. Uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas pērn bija 1,026 milj.EUR, kas, salīdzinot ar 2013. gadu, saruka teju četras reizes. Jānorāda, ka LAUMA FABRICS, kas nodarbina vidēji 530 darbiniekus, aizvadītajā gadā veica 3,359 milj.EUR lielus nodokļu maksājumus. 

2005. gada oktobrī dibinātais LAUMA FABRICS ir viens no Eiropas vadošajiem mežģīņu, elastīgo adījumu un lenšu ražotājiem. Uzņēmums šobrīd ražo plašu neelastīgo un elastīgo mežģīņu klāstu, daudzveidīgus elastīgos un neelastīgos adījumus, kā arī medicīnas izstrādājumus - jostas un saites. Plašo produkcijas klāstu papildina tekstilmateriālu termiskās apstrādes - formēšanas - pakalpojumi.