CAPITAL piemērots nodrošinājums

05.01.2016 11:53:00

Klientu portfeļa monitorings informē, ka š.g. 4. janvārī AS CAPITAL piemērots nodrošinājums. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka uzņēmumam piemērots aizliegums reģistrēt komercķīlas, kā arī tās pārreģistrēt, pārjaunot un grozīt.

2014. gadā CAPITAL uzrādīja otru augstāko apgrozījuma rādītāju pēdējo piecu darbības gadu laikā, apgrozot 21,221 milj.EUR. Uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas pārskata gadā saruka līdz 100,118 tūkst.EUR. CAPITAL rentabilitātes rādītājs samazinājās līdz 1,1, un uzņēmums nodarbināja simts darbiniekus.

CAPITAL ir viens no vadošajiem Latvijas informāciju tehnoloģiju uzņēmumiem. Uzņēmums dibināts 1992. gada septembrī, un pirmajos darbības gados tas nodarbojās ar datoru tirdzniecību, bet vēlāk apguva un attīstīja arī citas darbības jomas – serviss, datoru ražošana, kā arī informāciju tehnoloģiju sistēmu un infrastruktūras projektēšana.

Jau ziņots, ka AS CAPITAL tiek turēta aizdomās par nodokļu nemaksāšanu, kā rezultātā valsts budžetam nodarīti zaudējumi vairāk nekā 800 tūkst.EUR apmērā.