KAFE SERVISS pērn apgrozījis 4,015 milj.EUR

02.03.2016 14:28:00

SIA KAFE SERVISS iesniegusi gada pārskatu par tās darbību laika periodā no 2014. gada novembra līdz 2015. gada oktobrim. Jānorāda, ka uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir espresso kafijas automātu noma, tirdzniecība un apkalpošana, kā arī karsto dzērienu un to piedevu tirdzniecība.

KAFE SERVISS vadība norāda, ka uzņēmums ir spējis nostiprināt savas pozīcijas, kā rezultātā kļuvis par vadošo savā nozarē. Izvērtējot prioritātes, pieņemts lēmums izbeigt darbību asociētajā uzņēmumā EspressoBlue OU. Aizvadītajā gadā uzņēmums turpināja investēt pamatlīdzekļos, kā arī pabeidza noliktavas telpu paplašināšanu.

KAFE SERVISS neto apgrozījums pērn sasniedza 4,015 milj.EUR, kas, salīdzinot ar iepriekšējo periodu, ir pieaudzis par 17,1%. Jānorāda, ka uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas pakāpās līdz 261,456 tūkst.EUR. Neskatoties uz veiksmīgajiem finanšu rādītājiem, KAFE SERVISS rentabilitāte pārskata gadā samazinājās līdz 11,47. 

Vadības ziņojumā norādīts, ka šajā gadā plānots ieguldīt ilgtermiņa ieguldījumos, to finansēšanai piesaistot Nordea Finance Latvia līdzekļus. Lielu uzmanību plānots pievērst nemainīgi augstas kvalitātes nodrošināšanai, kā arī turpmākai darbības efektivizēšanai.