SIA Also Latvia reģistrējis izmaiņas uzņēmuma valdē

18.08.2016 16:35:00

Vakar, 17. augustā, reģistrētas izmaiņas SIA Also Latvia valdē, ziņo Klientu Portfeļa monitorings. Lursoft izziņā redzams, ka vakar norādīts pilnvaru termiņa beigu datums valdes loceklim Raimondam Kozlovskim. Pieejamā informācija rāda, ka valdes locekļa amatu aizvietojuši divi jauni valdes locekļi Jānis Ennītis un Daiga Miķelsone. Jāpiemin, ka D. Miķelsone no vakardienas ieņem valdes locekles amatu arī SIA ALSO Cloud Latvia.  Uzņēmuma valdi tagad veido abi jaunieceltie valdes locekļi un valdes pirekšēdētājs Juris Ducens.

SIA Also Latvia apgrozījums 2015. gadā no datoru un to perifēro iekārtu realizācijas sasniedza 70,283 milj.EUR, kas ir par 14,722 milj.EUR vairāk nekā 2014. gadā. Pēc nodokļu nomaksas tīrā peļņa sastādīja 170,580 tūkst.EUR, rāda Lursoft pieejamie dati.

Uzņēmuma iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka šogad plānojams apgrozījuma pieaugums vietējā tirgū, jo Latvijas ekonomika, iepriekšējos gados izveidotā klientu bāze un uzticība uzņēmumam dos pamatu tam, lai 1995. gada nogalē dibinātais uzņēmums turpinātu savu saimniecisko darbību ar peļņu.