Reģistrētas izmaiņas Viasat AS Latvia filiāles amatpersonu vidū

18.08.2016 16:44:00

Reģistrētas izmaiņas Viasat AS Latvia filiāles amatpersonu vidū, ziņo Klientu Portfeļa monitorings. Lursoft izziņā redzams, ka vakar norādīts pilnvaru beigu datums divām amatpersonām, kuras bija pilnvarotas pārstāvēt komersantu darbības, kas saistītas ar filiāli. Amatus atstājuši Somijas pilsonis Johannes Leppanens (Johannes Leppanen) un Igaunijas pilsone Kristela Aarna (Kristel Aarna).

Kopš vakardienas filiāli pārstāv Lietuvas pilsonis Evaldas Tylas un Latvijas pilsone Marika Verkēviča. Jāpiemin, ka Marika Verkēviča ir arī biedrības “Nē, pirātismam Latvijā” izpildinstitūcijā. Biedrība darbojas, lai apkarotu televīzijas programmu un filmu izmantošanu un izplatīšanu bez ražotāja vai piegādātāja atļaujas, kā arī lai sekmētu televīzijas programmu tiesisku pārraidi Latvijas telekomunikāciju tirgū.

Jāatzīmē, ka Viasat AS Latvia filiāle pērn apgrozīja 11,967 milj.EUR, bet tās zaudējumi pērn bija mērojami ar 492,323 tūkst.EUR. Vidēji uzņēmums nodarbina 32 darbiniekus un 2015. gadā veica 2,140 milj.EUR lielus nodokļu maksājumus valsts kopbudžetā.