SIA JELD-WEN LATVIJA 18. augustā reģistrējis izmaiņas valdes locekļu sastāvā

19.08.2016 10:49:00

Šā gada 18. augustā reģistrētas izmaiņas SIA JELD-WEN LATVIJA valdē, ziņo Klientu Portfeļa monitorings. Lursoft izziņā redzams, ka vakar norādīts pilnvaru termiņa beigu datums Amerikas Savienoto Valstu pilsonim Stensgaard Henning Jensen, kas līdz šim veica valdes locekļa pienākumus. Jāpiemin, ka bijušais valdes loceklis darbojies tādos uzņēmumos kā SIA E WOOD un SIA EAST FURNITURE, kas reorganizācijas rezultātā pērn pievienoti JELD-WEN LATVIJA. Jānorāda, ka dotajā mirklī JELD-WEN LATVIJA valdi veido divi Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes pilsoņi- Peter Maxwell un David Simon Whittaker.

JELD-WEN LATVIJA apgrozījums 2014. gadā no finiera lokšņu un koka paneļu realizācijas sasniedza 42,047 milj.EUR. Uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas pārskata gadā bija mērojama ar 5,742 milj.EUR, rāda Lursoft pieejamie dati. Rentabilitātes rādītājs palielinājies līdz 16,75, bet likviditātes rādītājs pakāpies uz 2,60. Jānorāda, ka dati par 2015. gadu nav pieejami, jo uzņēmums vēl nav iesniedzis jaunāko gada pārskatu.

2015. gadā Lursoft sadarbībā ar Capitalia JELD-WEN LATVIJA novērtēja 60,809 milj.EUR vērtībā. Jāpiemin, ka uzņēmums ir iekļauts Lursoft un laikraksta Dienas bizness kopīgi veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā.