Šodien divdesmit piekto jubileju atzīmē LATVIJAS TILTI

07.10.2016 11:48:00

Klientu Portfeļa Svētku monitorings informē, ka šodien divdesmit piekto jubileju atzīmē AS LATVIJAS TILTI. Uzņēmumu Reģistrā 1991. gada 7. oktobrī AS LATVIJAS TILTI reģistrējusi Satiksmes ministrija ar nosaukumu Valsts tiltu būves uzņēmums PILONS, laika gaitā uzņēmuma akcionāri ir mainījušies.

Savas pastāvēšanas laikā AS "LATVIJAS TILTI", pateicoties modernai ražošanas bāzei un regulāri atjaunotam plašajam būvniecības tehnikas parkam, piedāvā saviem klientiem kompleksu inženierijas un būvniecības uzdevumu realizāciju, neizmantojot ārējos resursus. Šāda pieeja un iespējas ļauj AS "LATVIJAS TILTI" nodrošināt optimālu kvalitātes kontroli visos projektu īstenošanas posmos, kā arī piegādāt izgatavotās būvkonstrukcijas objektos visīsākajā laikā, nodrošinot gatava objekta optimālo cenu un vismodernāko inženiertehnisko risinājumu pielietošanu.

LATVIJAS TILTI neto apgrozījumu pērn veidoja 15,470 milj. EUR un gadu uzņēmums noslēdza ar 69,655 tūkst. EUR peļņu, salīdzinot ar iepriekšējo pārskata periodu, uzņēmuma neto apgrozījums ir samazinājies par 51% savukārt peļņa kāpusi vairāk nekā trīs reizes.

Lursoft sadarbībā ar Capitalia uzņēmumu 2015. gadā novērtējuši ar 340,800 tūkst. EUR.