Circle K Biznesa centra valdē iecelts norvēģis Jorgen Lislerud

26.01.2017 17:04:00

Vakar, šā gada 25. janvārī, notikušas izmaiņas SIA “Circle K Business Centre” amatpersonās. Valdē iecelts Norvēģijas pilsonis Jorgen Lislerud, bet valdi atstājis viņa tautietis Kristian Simensen Kjernsmo, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Lursoft datubāzēs pieejamā informācija liecina, ka šis ir vienīgais amats, ko Jorgen Lislerud ieņēmis Latvijas teritorijā.

Uzņēmuma mājas lapā minēts, ka Circle K Biznesa centrs izveidots ar mērķi atbalstīt uzņēmumu Circle K Latvia, sniedzot tam finanšu, personāla administrācijas un citus pakalpojumus astoņu valstu (Dānijas, Norvēģijas, Zviedrijas, Baltijas valstu, Polijas un Krievijas) birojiem, kur pārstāvēts uzņēmums.
Centra birojs atrodas Rīgā, Duntes ielā 6, kur šobrīd darbojas Circle K Latvia birojs un Circle K degvielas piegāžu plānošanas centrs.

SIA “Circle K Business Centre” pirms zīmola maiņas plašāk sabiedrībai bija pazīstams kā Statoil Fuel & Retail Business Centre. Uzņēmuma mājas lapā ziņots, ka zīmola maiņa turpināsies līdz 2018. gadam.

2015. gadā uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza 16,98 miljonus eiro, kas ir par 3,46 miljoniem vairāk kā gadu iepriekš. Savukārt pārskata peļņa sastādīja 628,04 tūkstošus eiro.