Polijas mazumtirgotājs “Pepco” reģistrējis meitas uzņēmumu Latvijā

10.04.2017 10:30:00

Polijas zemo cenu veikalu ķēde “Pepco” reģistrējusi meitas uzņēmumu Latvijā - SIA “Pepco Latvia”, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Latvijas uzņēmums reģistrēts piektdien, 7.aprīlī un tā pamatkapitāls noteikts 20 tūkstošu eiro apjomā. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Šveicē reģistrētā kompānija “Pepkor Europe GmbH”.

Uzņēmuma valde apstiprināta trīs personu sastāvā. Par valdes priekšsēdētāju iecelts Marcin Andrzej Stanko, kā arī valdē apstiprināti Lukasz Owczarek un Marek Tomasz Pszonka.

SIA “Pepco Latvia” īpašnieks “Pepkor” ir Dienvidāfrikas investīciju holdingkompānija, kurai pieder vairākas tirdzniecības ķēdes Āfrikā, Austrālijā un Austrumeiropā. Kompānija galvenokārt tirgo apģērbu, apavus un tekstilizstrādājumus. “Pepco” lielveikalu tīkls ir viens no koncerna galvenajiem meitasuzņēmumiem.

“Pepco” uzsāka savu darbību Polijā 2014.gadā, atverot 14 veikalus Polijas lielākajās pilsētās. Šobrīd kompānijai ir vairāk nekā 1000 veikali Polijā, Slovākijā, Čehijā, Rumānijā un Ungārijā. Šogad martā kompānija reģistrēja uzņēmumu arī Lietuvā.