“Fragrances International” šogad plāno dubultot peļņu

23.05.2017 09:42:00

Kosmētikas līdzekļu vairumtirgotājs SIA “Fragrances International” pagājušajā gadā strādājis ar tīro peļņu 16,4 tūkstošu eiro apjomā pretēji zaudējumiem 2015.gadā, un šogad peļņu plāno teju dubultot, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Uzņēmuma apgrozījums 2016.gadā samazinājies par 4% un bija 2,79 miljoni eiro.

Lai gan SIA “Fragrances International” apgrozījums nedaudz samazinājies, uzņēmums norāda, ka tas saglabāja stabilu tirgus daļu ekskluzīvās kosmētikas vairumtirdzniecībā. Pagājušajā gadā uzņēmuma lielākie sadarbības partneri bija mazumtirgotāji SIA Douglas”, SIA Kristiana un SIA “Stockman”.

SIA “Fragrances International” 2016.gadā nodokļos valsts budžetā kopumā iemaksāja 586 tūktošus eiro, kas bija par 7% vairāk nekā iepriekšējā gadā. Uzņēmums nodarbināja deviņus darbiniekus.

Šogad kompānija cer palielināt tirgus daļu, paplašinot preču sortimentu un apgūstot jaunas tirgus nišas. SIA “Fragrances International” plāno, ka tās peļņa sasniegs 30 tūkstošus eiro.  

Uzņēmums dibināts 2007.gadā, tā pamatkapitāls ir 2845 eiro un tas pilnībā pieder Lietuvas kosmētikas grupai AS “Fragrances International”.