“Douglas Latvia” valdē izmaiņas

23.08.2017 06:48:00

Parfimērijas un kosmētikas preču mazumtirgotāja SIA “Douglas Latvia” valdē pirmdien, 21.augustā, reģistrētas izmaiņas - iecelta jauna valdes locekle, ziņo Klientu portfeļa monitorings.

Valdi atstājis Vācijas pilsonis Johannes Schulte, kurš šajā amatā tika iecelts tikai šī gada aprīlī, un viņa vietā par valdes locekli iecelta Polijas pilsone Agnieszka Violetta Mosurek-Zava. Atbilstošas izmaiņas 21.augustā ierakstītas arī SIA “Douglas Baltic” valdē - Agnieszka Violetta Mosurek-Zava iecelta par jauno valdes priekšsēdētāju Johannes Schulte vietā.

SIA “Douglas Latvia” valde darbojas trīs personu sastāvā, tajā vēl strādā Dita Dricka, kura ir valdes priekšsēdētāja, un Artūrs Griņuks.

Savukārt SIA “Douglas Baltic” valde darbojas divu cilvēku sastāvā, bez jaunieceltās valdes priekšsēdētājas tajā valdes loceklis ir Artūrs Griņuks.

SIA “Douglas Latvia” dibināta 2001.gadā kā “SIA Kolonna parfimērija”, bet 2005.gadā tas mainīja nosaukumu uz SIA “BCH Retail”. Kopš 2008.gada uzņēmums darbojas ar nosaukumu SIA “Douglas Latvia” un tirgo kosmētikas un parfimērijas preces “Douglas” veikalos.

SIA “Douglas Latvia” 100% kapitāldaļu piederi SIA “Douglas Baltic”, kuras vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētā kompānija “Kirk Beauty Netherlands Holding B.V.”