Par kosmētikas ražotāja “Stenders” vienīgo īpašnieku kļūst “CICC Ehealthcare Investment Fund”

03.10.2017 12:44:00

Šonedēļ Uzņēmumu reģistrā ierakstītas apjomīgas izmaiņas kosmētikas ražotājā SIA “Stenders” - mainījušies uzņēmuma īpašnieki un vadība, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Par SIA “Stenders” 100% daļu īpašnieku otrdien, 3.oktobrī, kļuvis Kaimanu salās reģistrētais uzņēmums “CICC Ehealthcare Investment Fund”. Iepriekš uzņēmuma daļu īpašnieki bija privātpersonas Jānis Bērziņš, Zane Stavra, Ieva Eglīte un komandītsabiedrība “BaltCap Latvia venture Capital Fund”.

Pirmdien, 2.oktobrī Uzņēmumu reģistrā ierakstītas izmaiņas uzņēmuma amatpersonu sastāvā - no amatiem atbrīvoti padomes locekļi Ieva Eglīte, Mārtiņš Jaunarājs un Zane Ziedone un valdes loceklis Jānis Bērziņš.

Savukārt valdē no jauna iecelti trīs Ķīnas pilsoņi - Xia Wu, kura kļuvusi par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju, kā arī Gang Yang un Yang Zhao.

SIA “Stenders” dibināts 2001.gadā un sākotnēji tas piedāvāja vannas un ķermeņa kopšanas produktus, laika gaitā papildinot piedāvāto produktu klāstu. Finanšu gadā, kas ilga no 2015.gada 1.aprīļa līdz 2016.gada 31.martam, SIA “Stenders” apgrozījums sasniedza 8,028 miljonus eiro, bet tas strādāja ar zaudējumiem 633 tūkstošu eiro apjomā.