Mainās viens no SIA “Gulfstream Oil” dalībniekiem

01.02.2018 08:04:00

Par aviācijas degvielas uzpildes kompānijas SIA “Gulfstream Oil” 20% kapitāldaļu īpašnieku kļuvis uzņēmums SIA “AirRep Scandinavia”, kas ieguvis šīs daļas no Džērsijā reģistrētās kompānijas “E.W. (Aviation) Company, Ltd”, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

“E.W. (Aviation) Company, Ltd” bija aviācijas degvielas uzpildes kompānijas dalībnieks kopš 2002.gada līdz šim.

“Lursoft” izziņa liecina, ka SIA “AirRep Scandinavia” reģistrēta 2017.gada 3.novembrī, tās valdes priekšsēdētājs un vienīgais īpašnieks ir Krievijas pilsonis Viktor Shumskii. Nesen dibinātā kompānija ir vienīgais Latvijā reģistrētais uzņēmums, kurā Viktor Shumskii ir dalībnieks vai ieņem amatu.

Darījums noticis 2017.gada 14.decembrī, bet izmaiņas komercreģistrā ierakstītas trešdien, 31.janvārī.

Pārējie SIA “Gulfstream Oil” dalībnieki palikuši nemainīgi - lielākais uzņēmuma īpašnieks ar 40% daļu ir Šveicē reģistrētā kompānija “Air Total International”, 25% daļu pieder Honkongā reģistrētai kompānijai “Oilimpex Limited”, bet 15% daļu pieder Latvijā reģistrētajai SIA “Aeropass service”, kuras vienīgais īpašnieks savukārt ir Jefims Ratners.

SIA “Gulfstream Oil” dibināta 1993.gadā, un tā sniedz pakalpojumus gaisa kuģu uzpildei ar aviācijas degvielu starptautiskajā lidostā “Rīga”.

2016.gadā SIA “Gulfstream Oil” apgrozījums bija 10,098 miljoni eiro un tās tīrā peļņa bija 103 tūkstoši eiro. Uzņēmums nodarbināja 17 darbiniekus.