"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" un “Latfood Agro” valdēs ieceļ Līgu Abramoviču

15.02.2018 06:59:00

Šokolādes, konditorejas izstrādājumu un sāļo uzkodu ražotāja un vairumtirgotāja SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" valdē par valdes locekli iecelta Līga Abramoviča, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Līga Abramoviča SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" valdē pievienojas valdes priekšsēdētājam Tomam Didrihsonam un valdes loceklim Jevgenijam Fedjaņinam.

Jaunieceltajai valdes loceklei, tāpat kā pārējiem valdes locekļiem, ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu kopīgi vismaz ar vienu no valdes locekļiem.

Līga Abramoviča iecelta par valdes locekli arī SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" meitasuzņēmumā SIA “Latfood Agro”. Izmaiņas abu uzņēmumu valdēs reģistrētas 13.februārī.

Savukārt jau pagājušajā nedēļā viņa tika iecelta par valdes locekli uzņēmumā SIA “Staburadzes konditoreja”, kas ir SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" māsas uzņēmums.

SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" dibināta 2009.gadā un līdz 2015.gada beigām bija pazīstama ar nosaukumu “NP Foods”. Uzņēmums nodarbojas ar cukura, šokolādes un citu konditorejas izstrādājumu ražošanu un vairumtirdzniecību, kā arī kartupeļu pārstrādi.

Uzņēmuma pamatkapitāls ir 40 240 268 eiro un tā vienīgais īpašnieks ir Norvēģijas kompānija “Orkla ASA”.

SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" konsolidētais apgrozījums 2016.gadā sasniedza 77,774 miljonus eiro, bet koncerna peļņa pēc nodokļiem sasniedza 769 tūkstošus. 

SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" ir koncerna vadošais uzņēmums; koncernā ietilpst tā meitas uzņēmumi SIA “Orkla Logistics Latvija”, SIA “Saldumu Tirdzniecība”, SIA “Latfood Agro”.