Sporta klubu “People Fitness” īpašnieks pārjauno komercķīlas

19.02.2018 08:30:00

Sporta klubu “People Fitness” īpašnieks SIA “fit People” pārjaunojis trīs par labu AS “Norvik Banka” reģistrētās komercķīlas, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Visu trīs komercķīlu devējs ir SIA “fit People” lielākais īpašnieks Alexander Guselnikov, kuram pieder 99,11% uzņēmuma pamatkapitāla daļu, kuras viņš arī ieķīlājis. Visu trīs pārjaunoto ķīlu ņēmējs ir AS “Norvik Banka”, bet parādnieks - SIA “fit People”. Divu komercķīlu nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 1,4 miljoni eiro, bet vienas komercķīlas nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 800 tūkstoši eiro.

Jaunās komercķīlas reģistrētas 15.februārī.

SIA “fit People” reģistrēta 2015.gada jūnijā ar mērķi izveidot Latvijā sporta klubu tīklu ar zīmolu “People Fitness”. Uzņēmums 2016.gadā strādāja ar apgrozījumu 407 tūkstošu eiro apjomā, bet tā zaudējumi krietni pārsniedza ieņēmumus un bija 667 tūkstoši eiro. Uzņēmums tajā gadā nodarbināja 11 darbiniekus un nodokļos Latvijas budžetā samaksāja 54 tūkstošus eiro.

SIA “fit People” pamatkapitāls ir 314 300 eiro; kā jau minēts 99,11% kapitāla daļu pieder Alexander Guselnikov, bet 0,89% pamatkapitāla daļu īpašnieks ir Nikita Ivanov. Uzņēmuma valdē darbojas Krievijas pilsoņi Georgii Guselnikov un Oleg Novikov.

Jāatzīmē, ka AS “Norvik Banka” lielākais īpašnieks, kuram pieder virs 50% bankas akciju, un padomes priekšsēdētājs ir Grigory Guselnikov.