“Rankas pienam” iecelta jauna padome

30.04.2018 08:41:00

Piena produktu ražotājam AS “Rankas piens” iecelta jauna padome, tostarp padomes priekšsēdētājas amatā iecelta bijusī uzņēmuma valdes locekle Jana Kasparoviča, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

No amatiem atbrīvoti līdzšinējais padomes priekšsēdētājs Krišs Spalviņš un padomes priekšsēdētāja vietniece Maira Vajevska, kuri katrs savu amatu ieņēmuši kopš 2013.gada. Tāpat no amata atbrīvots ilggadējais padomes loceklis Vilnis Herberts Lācgalvs, kurš šo amatu ieņēma kopš 2006.gada.

Janai Kasparovičai AS “Rankas piens” padomē kā padomes priekšsēdētāja vietniece pievienosies Īrisa Spalviņa un kā padomes locekle - Kristīne Kliedere. Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 27.aprīlī.

“Lursoft” izziņa liecina, ka Jana Kasparoviča bija AS “Rankas piens” valdes locekle nepilnus piecus mēnešus no 2007.gada decembra līdz 2008.gada aprīļa beigām. Pārējās jaunās padomes locekles iepriekš nav bijušas amatpersonas piena pārstrādes uzņēmumā.

AS “Rankas piens” reģistrēts 1993.gadā, un uzņēmums ražo tādus piena produktus kā krējums, biezpiens, siers, piena produktu desertus, raudzētos piena produktus, kausētos un kūpinātos sierus. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1 065 000 eiro; tas pieder fiziskām personām.