Par “LATRAPS” valdes priekšsēdētāju iecelts Edgars Ruža

20.08.2018 09:50:00

Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības "LATRAPS" vadībā reģistrētas vairākas izmaiņas - kooperatīvam izveidota padome, kā arī mainīta valde, un par “LATRAPS” valdes priekšsēdētāju kļuvis Edgars Ruža, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Līdz šim kooperatīvam bija valde, kura sastāvēja no pieciem locekļiem, bet padomes nebija. Tagad valdes locekļu skaits samazināts līdz trim locekļiem, un izveidota padome, kurā iecelti deviņi padomes locekļi.

17.augustā komercreģistrā ierakstītas izmaiņas, saskaņā ar kurām kooperatīva valdē bez jaunā valdes priekšsēdētāja Edgara Ružas par valdes locekļiem iecelti Anda Ozoliņa un Ģirts Ozols.

Četri no līdzšinējiem pieciem valdes locekļiem - Gunvaldis Sproģis, Iveta Grudkovska, Valters Bruss, un Jānis Kaņeps - iecelti par padomes locekļiem. Kopā ar viņiem padomē darbosies arī Artūrs Akmens, Māris Bērziņš, Ivars Gruduls, Mārtiņš Trons un Eduars Šmits. Par padomes priekšsēdētāju ievēlēts Valters Bruss, bet par padomes priekšsēdētāja vietnieku - Gunvaldis Sproģis, kurš kopš 2009.gada līdz šim bija “LATRAPS” valdes priekšsēdētājs.

“LATRAPS” ir 2000.gadā  lauksaimnieku izveidots un biedriem piederošs uzņēmums, kura pamatdarbības veids ir biedriem nepieciešamo lauksaimniecības izejvielu un viņu izaudzētās produkcijas tirdzniecība, graudu un rapšu pirmapstrāde.

Pagājušajā finanšu gadā no 2016.gada 1.jūlija līdz 2017.gada 30.jūnijam “LATRAPS” apgrozījums bija 185,505 miljoni eiro, bet kooperatīva pārskata gada peļņa pēc nodokļiem bija 1,399 miljoni eiro. 2017.gada 30.jūnijā kooperatīvā kopumā bija 915 biedri un 62 biedru kandidāti.