Piebalgas alus valdē iecelta Dūklava meita Liene Dūklava-Dubriniece

06.11.2018 10:18:00

Vakar izmaiņas reģistrētas SIA “Piebalgas alus” valdē, ziņo Klientu Portfeļa monitorings. Uzņēmuma valdes locekļa amatu atstājis Oskars Liepiņš, kurš uzņēmuma valdē strādāja kopš 2009.gada aprīļa. 

Viņa vietā par uzņēmuma valdes locekli iecelta Liene Dūklava-Dubriniece.

SIA “Piebalgas alus” pieder līdzšinējam zemkopības ministram Jānim Dūklavam, viņa sievas Ināras Dūklavas zemnieku saimniecībai "Kalna-Brici", kā arī "SIA SD INVEST", kura vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Igors Šeheļevs.

SIA “Piebalgas alus” reģistrēts 1998.gadā un pērn apgrozīja 3,62 milj.EUR, savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas veidoja 72,68 tūkst.EUR.

Pagājušajā pārskata gadā uzņēmums saražoja 3,06 milj.l alus. Gada pārskatā teikts, ka 2017.gadā uzņēmums saskārās arī ar vairākiem ārējiem riskiem, piemēram, biežām izmaiņām nodokļu un saimniecisko darbību reglamentējošā likumdošanā, konkurentu aktivitāti, izvejvielu un materiālu, kā arī energoresursu cenu svārstībām.

 

SIA “Piebalgas alus” 2017.gadā ar darba vietām nodrošināja 68 darbiniekus, un VID administrētajos nodokļos valsts kopbudžetā samaksāja 1,35 milj.EUR.