Par "Izdevniecība Rīgas Viļņi" patiesā labuma guvēju kļuvusi Aija Šmidre

09.11.2018 06:42:00

Par žurnālu un laikrakstu izdevēja SIA “Izdevniecība Rīgas Viļņi” patiesā labuma guvēju kļuvusi uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Aija Šmidre, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Visu SIA “Izdevniecība Rīgas Viļņi” kapitāldaļu īpašnieks ir uzņēmums SIA “Izdevniecība Pulss Plus”, kura pastarpinātie īpašnieki līdz šim bija Ingmārs Kariņš un Aleksandrs Šihmans. Tādējādi viņi arī bija SIA “Izdevniecība Rīgas Viļņi” patiesā labuma guvēji.

Šī gada 12.oktobrī par vienīgo SIA “Izdevniecība Pulss Plus” dalībnieci kļuvusi Aija Šmidre, un 8.novembrī reģistrētas attiecīgas izmaiņas SIA “Izdevniecība Rīgas Viļņi” patiesā labuma guvēju sarakstā.

SIA “Izdevniecība Rīgas Viļņi” dibināta 1997.gadā, un tā izdod žurnālus, laikrakstus un uztur interneta ziņu portālus. Starp izdevniecības izdevumiem ir žurnāli “Kas Jauns”, “Patiesā Dzīve”, “OK!”, “Pastaiga” un citi. 

SIA “Izdevniecība Rīgas Viļņi” 2017.gadā strādāja ar apgrozījumu 5,999 miljonu eiro apmērā, un cieta zaudējumus 190 tūkstošu eiro apmērā. Uzņēmums nodarbināja 97 darbiniekus un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā bija 676 tūkstoši eiro.