Baiba Rozentāle atstājusi Rīgas 2. Slimnīcas valdes locekles amatu

27.02.2019 08:03:00

Rīgas domes deputāte un ārste Baiba Rozentāle atstājusi Rīgas 2. slimnīcas valdes locekles amatu, un otrdien, 26.februārī, atbilstošas izmaiņas reģistrētas Uzņēmumu reģistrā, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Laikraksts “Neatkarīgā Rīta Avīze” otrdien vēstīja, ka Baiba Rozentāle varētu Rīgas mēra krēslā nomainīt partijas “Saskaņa” līderi un šī brīža mēru Nilu Ušakovu, kurš apstiprinājis, ka kandidēs uz Eiropas Parlamenta deputāta amatu.

Baiba Rozentāle Rīgas domei piederošās SIA “Rīgas 2. slimnīca” valdē darbojās kopš 2014.gadā. “Lursoft” izziņa liecina, ka Rozentāle joprojām ir amatpersona divās biedrībās - Veselības un infekciju profilakses institūtā un Latvijas Infektologu, hepatologu un HIV/AIDS speciālistu asociācijā.

Rīgas 2. slimnīcas valdē turpina strādāt tās priekšsēdētājs Jānis Petronis, kurš šobrīd ir vienīgais slimnīcas valdes loceklis.

SIA “Rīgas 2. slimnīca”, kura atrodas Ģimnastikas ielā 1, Rīgā, reģistrēta Uzņēmumu reģistrā 1994.gadā. 2017.gadā slimnīcas apgrozījums bija 5,247 miljoni eiro un tās peļņa pēc nodokļiem bija 65 tūkstoši eiro. 2017.gadā slimnīca vidēji nodarbināja 281 darbinieku.