Par “Latvijas Aptieka” valdes priekšsēdētāju iecelts Ilmārs Pajuste

16.04.2019 04:58:00

Zāļu ražotājam AS “Olainfarm” piederošā aptieku tīkla SIA “Latvijas Aptieka” līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Oļegs Grigorjevs atstājis amatu, un par uzņēmuma jauno valdes priekšsēdētāju iecelts valdes loceklis Ilmārs Pajuste, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Oļegs Grigorjevs darbojies SIA “Latvijas Aptieka” valdē kopš 2011.gada, sākotnēji kā valdes loceklis, bet kopš 2012.gada viņš bija uzņēmuma valdes priekšsēdētājs.

Ilmārs Pajuste ir viens no SIA “Latvijas Aptieka” līdzdibinātājiem un dalībniekiem līdz brīdim, kad to iegādājās AS “Olainfarm”. Viņš ir arī ilggadējs SIA “Latvijas Aptieka” valdes loceklis, kurš bijis uzņēmuma valdes priekšsēdētājs.

Tās nav vienīgās izmaiņas SIA “Latvijas Aptieka” valdē. To arī atstājusi valdes locekle Žanete Eihmane.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 15.aprīlī.

SIA “Latvijas Aptieka” valdē bez izmaiņām turpina darboties valdes locekles Sintija Zaņģe, Alla Čudovska un Olga Ivanova.

SIA "Latvijas Aptieka" reģistrēta 1992.gadā un uzņēmuma pamatkapitāls ir 15 650 eiro. 

2017.gadā SIA "Latvijas Aptieka" neto apgrozījums bija 20,761 miljons eiro un uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 780 tūkstoši eiro. Aptieku tīkls nodarbināja vidēji 251 darbinieku. Tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā veidoja 1,383 miljonus eiro.