“Linas Agro” iecelta jauna padome

27.06.2019 12:21:00

Lauksaimniecības produktu tirgotājam SIA “Linas Agro” iecelts jauns padomes priekšsēdētājs un padomes loceklis, bet līdzšinējais padomes priekšsēdētāja vietnieks atkārtoti apstiprināts savā amatā, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Padomes priekšsēdētāja amatu atstājis Darius Zubas, un viņa vietā par jauno padomes priekšsēdētāju iecelts Tomas Pučkis. Savukārt par jauno padomes locekli iecelts Jonas Bakšys, kurš šajā amatā aizstās Dainius Pilkauskas. 

Padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu tāpat kā līdz šim turpinās ieņemt Darius Jaloveckas.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 26. jūnijā.

SIA “Linas Agro” ir 2003. gada aprīlī dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar graudu, sēklu, neapstrādātas tabakas un lopbarības vairumtirdzniecību. Uzņēmuma vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Lietuvā reģistrētā kompānija "Linas Agro Akcine Bendrove", bet patiesais labuma guvējs ir Darius Zubas.

SIA “Linas Agro” pagājušajā finanšu gadā no 2017. gada 1. jūlija līdz 2018. gada 30. jūnijam palielināja apgrozījumu līdz 84,954 miljoniem eiro, savukārt uzņēmuma tīrā peļņa pieauga līdz 423,4 tūkstošiem eiro. Uzņēmums pagājušajā finanšu gadā nodarbināja 36 darbiniekus.