“Latvijas Mediji” valdē iecelta Evija Veide

15.10.2019 07:21:00

Izdevniecības AS “Latvijas mediji” vadītāja Evija Veide iecelta par uzņēmuma valdes locekli, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

AS “Latvijas mediji” izdod laikrakstu “Latvijas Avīze”, kā arī izdevumus “Mājas Viesis”, “Praktiskais Latvietis”, “36,6°C”, “Lauku Avīzes Tematiskās Avīzes”, “Lata Romāns” un “Agro Tops” un uztur portālu www.la.lv.

Evija Veide AS “Latvijas mediji” valdē strādās kopā ar valdes priekšsēdētāju Guntaru Kļavinski un valdes locekļiem Aigaru Stankēviču un Edgaru Čeporjus. 

Savukārt AS “Latvijas mediji” patiesais labuma guvējs Olafs Berķis pārapstiprināts padomes priekšsēdētāja amatā, bet Dzintars Kašs - padomes priekšsēdētāja vietnieka amatā.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 14. oktobrī. 

AS “Latvijas mediji” dibināta 1991. gadā. Pagājušajā gadā izdevēja apgrozījums bija 4,505 miljoni eiro, kas bija par 0,6% jeb par 26 tūkstošiem eiro mazāk nekā gadu iepriekš. Savukārt uzņēmuma zaudējumi sasniedza 479 tūkstošus eiro. 2018. gadā AS “Latvijas mediji” nodarbināja vidēji 147 darbiniekus, kas bija par četriem mazāk nekā gadu iepriekš.