"Transcom Worldwide Latvia” apgrozījums pērn samazinājies par piektdaļu

15.10.2019 07:30:00

Klientu zvanu centra pakalpojumu sniedzēja SIA “Transcom Worldwide Latvia” apgrozījums 2018. gadā samazinājies par 21,9% jeb 1,597 miljoniem eiro salīdzinājumā ar gadu iepriekš, un bija 5,680 miljoni eiro, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Uzņēmums pērn arī strādājis ar nelieliem zaudējumiem 2284  eiro apmērā pretēji peļņai 2017. gadā.

SIA “Transcom Worldwide Latvia” sniedz zvanu centru pakalpojumus dažādu nozaru uzņēmumiem. Tā klientu lokā ir tādi uzņēmumi kā “Western Union Processing Lithuania UAB”, SIA “Tele2”, AS “Latvenergo” un citi. 

Gada pārskata vadības ziņojumā SIA “Transcom Worldwide Latvia” nenorāda, kas bijis par iemeslu apgrozījuma samazinājumam. Tas pērn turpinājis strādāt pie piedāvāto pakalpojumu klāsta paplašināšanas, kā arī izmaksu optimizācijas, iekšējo procesu un efektivitātes uzlabošanas. 

2018. gadā SIA “Transcom Worldwide Latvia” ieguldījis pamatlīdzekļu atjaunošanā un informācijas tehnoloģijās. 

Šogad uzņēmums fokusējas uz apgrozījuma apjoma saglabāšanu, paplašinot un dažādojot pakalpojumu klāstu esošajiem klientiem un palielinot klientu bāzi.

SIA “Transcom Worldwide Latvia” dibināts 2001. gadā, tā pamatkapitāls ir 2840 eiro, un tas ir Zviedrijā reģistrētas kompānijas “Transcom WorldWide AB” meitas uzņēmums Latvijā.

2017. gadā SIA “Transcom Worldwide Latvia” strādāja ar apgrozījumu 7,277 miljonu eiro apmērā, savukārt uzņēmuma pārskata gada peļņa pēc nodokļiem bija 228 tūkstoši eiro.