Makšķerlietu tirgotājam SIA "SALMO" izmaiņas dalībnieku sastāvā un valdē

23.10.2019 08:47:00

Izmaiņas vakar reģistrētas makšķerlietu tirgotājam SIA “SALMO” – reģistrētas izmaiņas gan uzņēmuma dalībniekos, gan arī amatpersonās, tāpat arī  uzņēmumam vakar reģistrēta jauna juridiskā adrese.

Lursoft izziņas dati rāda, ka līdz šim SIA “SALMO” kapitāldaļas vienādās daļās sadalīja Guntars un Raimonds Vaišļas, savukārt vakar reģistrētās izmaiņas liecina, ka uzņēmuma dalībnieku saraksts ir paplašināts. Guntaram Vaišļam joprojām pieder 50% tirdzniecības uzņēmuma daļu, savukārt pārējās kapitāldaļas sadala Raimonds Vaišļa (30%), Jānis Vaišļa (10%) un Dace Poļačenoka (10%), kura jau kopš 2017.gada ieņem uzņēmuma valdes priekšsēdētājas amatu. Kopš vakardienas uzņēmuma valdē iecelts arī Jānis Vaišļa, kurš tagad ieņem uzņēmuma valdes locekļa amatu.

Jāpiebilst, ka no vakardienas SIA “SALMO” ir arī jauna juridiskā adrese. Ja iepriekš tā bija Durbes ielā 8, Rīgā, tad no vakardienas – Skandu ielā 7, Rīgā.

SIA “SALMO” reģistrēts 1991.gadā un pērn tā apgrozījums pieaudzis līdz 4,91 milj.EUR, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas – līdz 230,17 tūkst.EUR. Pagājušajā gadā uzņēmums bija darba devējs 61 darbiniekam, bet tā VID administrēto nodokļu maksājumi sasniedza 811,18 tūkst.EUR.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “SALMO” patlaban reģistrētas 10 struktūrvienības, tostarp 5 veikali, viens veikals-birojs, kā arī muitas noliktava, vairumtirdzniecības noliktava, ražošana un arī serviss.