Reģistrēta “Rīgas namu pārvaldnieka” jaunā valde

27.11.2019 08:52:00

Rīgas pašvaldības uzņēmumam SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” iecelta jauna valde un par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju kļuvis Ernests Saulītis, kurš vienlaikus ir arī SIA "Rīgas satiksme" valdes priekšsēdētājs, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs pagājušajā nedēļā nolēma atcelt no amatiem pašvaldības uzņēmuma līdzšinējo valdes priekšsēdētāju Aivaru Gontarevu un valdes locekļus Rolandu Poguli un Ivo Leci

SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” jaunā valde iecelta piecu locekļu sastāvā. Bez valdes priekšsēdētāja pašvaldības uzņēmuma valdes locekļu amatos apstiprināti Irīna Miķelsone, Inese Šnepsta, Elmārs Martinsons un Juris Švanders. Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 26. novembrī.

SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” dibināts 2010. gada beigās, un tas sniedz daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanas un teritorijas apsaimniekošananas pakalpojumus Rīgas pilsētā. Uzņēmums pilnībā pieder Rīgas pilsētas pašvaldībai. 

2018. gadā SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” apgrozījums bija 59,057 miljoni eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 1,094 miljoni eiro. Uzņēmums nodarbināja 2443 darbiniekus.