Farmaceitisko izstrādājumu vairumtirgotājam SIA “Magnum Medical” apgrozījums audzis par gandrīz 9%

02.12.2019 09:16:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka jaunāko finanšu pārskatu iesniedzis SIA “Magnum Medical”. Iesniegtais pārskats atspoguļo uzņēmuma finanšu rādītājus par laika posmu no 2018.gada 1.maija līdz 2019.gada 30.aprīlim.

Medikamentu un medicīnas preču vairumtirgotājs pēc pārdošanas apjomiem Latvijā savā nozarē ieņem trešo vietu. Pārskata periodā tirgotāja apgrozījums audzis par teju 9%, un tas galveno uzsvaru aizvadītajā gadā licis uz preču sortimenta paplašināšanu, piesaistot jaunus sadarbības partnerus, kā arī augstas kvalitātes izplatīšanas pakalpojumu nodrošināšanu esošajiem klientiem.

Gada pārskatā pieejamā informācija liecina, ka pagājušajā pārskata periodā uzņēmums apgrozīja 85,16 milj.EUR un pēc nodokļu nomaksas nopelnīja 3,49 milj.EUR.

Aizvadītajā pārskata periodā uzņēmums turpināja darbu pie informācijas tehnoloģisko risinājumu paplašināšanas un uzlabošanas, iegūstot papildu resursu efektīvu un izsvērtu biznesa jautājumu pieņemšanai.

Farmaceitisko izstrādājumu vairumtirgotāja SIA “Magnum Medical” vienīgais dalībnieks ir igauņu AS “Magnum”, savukārt patiesais labuma guvējs, kas savu kontroli īsteni caur vairāku uzņēmumu ķēdi, ir Margus Linnamae.