ZOO Centrs iepriekšējā finanšu gadā apgrozījis 13,5 milj.EUR

05.12.2019 09:24:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka pārskatu par laika posmu no 2018.gada 1.jūlija līdz 2019.gada 30.jūnijam iesniedzis SIA “ZOO Centrs”.

Šajā periodā uzņēmums apgrozījis 13,51 milj.EUR un gadu noslēdzis ar 30,67 tūkst.EUR zaudējumiem. Pēdējos trīs finanšu gadus uzņēmuma apgrozījums turējies virs 13 milj.EUR, savukārt ar zaudējumiem tas strādājis divus pēdējos gadus.

SIA “ZOO Centrs” kopumā pieder 45 zoo preču veikali visā Latvijas teritorijā.

Nākamajā finanšu gadā SIA “ZOO Centrs” paredzējis pievērsties kvalitātes uzlabošanai un uzsākto projektu sekmīgai īstenošanai un taupīgai saimniekošanai. Lai nodrošinātu augstus tirdzniecības standartus, SIA “ZOO Centrs” nepārtraukti uzlabo informācijas vidi, turpina plānotās mārketinga kampaņas, organizē pārdošanas akcijas. Ņemot vērā pircēju pieprasījumu izmaiņas, uzņēmumā arī paredzēts turpināt darbu pie preču klāsta optimizēšanas.

2003.gadā reģistrētā SIA “ZOO Centrs” vienīgais īpašnieks ir čehu uzņēmums SE Plaček Holding, savukārt kā patiesais labuma guvējs reģistrēts Dušans Plačeks. Kā liecina Lursoft Saistību grafa informācija, čehu uzņēmumam Latvijā vēl viens uzņēmums – nomātā īpašuma izīrēšanas un pārvaldīšanas firma SIA “Dino Zoo”, kas reģistrēta 2014.gada augustā.