Dzīvojamo māju un komercobjektu pārvaldītājam SIA “CS Komercserviss” – jauna amatpersona

09.01.2020 06:35:00

Kādreizējā SIA “RBSSKALS Serviss”, tagad SIA “CS Komercserviss”, valdē vakar iecelts Aleksejs Gončarovs, kurš tagad ir uzņēmuma vienīgā amatpersona, jo vienlaikus 8.janvārī no amata atcelts iepriekšējais valdes loceklis Ardis Pāvilsons.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka A. Gončarovam pieder divi uzņēmumi – SIA “LNR-BRZ” un SIA “BUILDING SERVICE”. Abu uzņēmumu kopējais apgrozījums 2018.gadā nav sasniedzis pat 3 tūkst.EUR.

SIA “CS Komercserviss” reģistrēts 2007.gadā un pieder Lietuvā reģistrētajam AB “Civinity”, savukārt uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Vitoldas Sapožnikovas.

Uzņēmumam jau kopš 2019.gada sākuma ir aktīvs VID piemērots nodrošinājums, kas liedz veikt reorganizāciju, atsaukt amatpersonas, izslēgt īpašnieka daļas vai likvidēt uzņēmumu.

Dzīvojamo māju un komercobjektu pārvaldītājs SIA “CS Komercserviss” 2018.gadā strādāja ar 5,6 milj.EUR apgrozījumu un periodu noslēdza ar 521,4 tūkst.EUR zaudējumiem, kas tiek izskaidroti ar komercobjektu pārvaldīšanas līgumu termiņu izbeigšanos un lielo konkurenci apkalpojošajā sfērā. Ar zaudējumiem uzņēmums strādājis arī 2017.gadā.

Pēdējo divu gadu laikā uzņēmums uzvarējis desmit publiskajos iepirkumos par telpu uzkopšanas servisa nodrošināšanu. Piemēram, Latvijas Bankas izsludinātajā konkursā līgumcena bijusi 492,1 tūkst.EUR, Rīgas Tehniskās universitātes konkursā – 532,1 tūkst.EUR, bet Nodrošinājuma valsts aģentūras konkursā par telpu un teritorijas uzkopšanas pakalpojumiem Kurzemes un Vidzemes reģionā uz trīs gadiem – 1 milj.EUR.