Ierosināts “Čilija pizza” tiesiskās aizsardzības process

12.02.2020 06:31:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka tiesiskās aizsardzības process ierosināts Čili picēriju tīkla īpašniekam SIA “Čilija pizza”. Ēdināšanas uzņēmumam uz š.g. 7.februāri bija reģistrēts 268,86 tūkst.EUR liels nodokļu parāds.

Pērn SIA “Čilija pizza” tika reģistrēti arī trīs nodrošinājumi, kas aizliedz reģistrēt komercķīlas, pārjaunot, grozīt, tāpat arī liedz veikt uzņēmuma reorganizāciju, likvidāciju, izmaiņas amatpersonu un dalībnieku sastāvā. Lursoft kavēto maksājumu datu bāzē reģistrēti arī divi SIA “Čilija pizza” kavētie maksājumi, kā arī Paus Konsults datubāzē pieejama informācija par uzņēmuma nenomaksātiem parādiem.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Čilija pizza” Rīgā reģistrētas 20 struktūrvienības, tostarp 18 picērijas un “take away”. Picēriju biznesā uzņēmums darbojas kopš 2001.gada, pirmo picēriju atverot tirdzniecības centrā Alfa.

Pēdējais gads, par kuru pārskatu iesniegusi SIA “Čilija pizza”, ir 2017. Šajā gadā uzņēmums apgrozīja 6,92 milj.EUR un gadu noslēdza ar 263,22 tūkst.EUR lieliem zaudējumiem.

Balstoties uz VID sniegtajiem datiem, 2018.gadā uzņēmumos nodokļos samaksāja 1,47 milj.EUR.

SIA “Čilija pizza” īpašnieks ir Lietuvas uzņēmums UAB “Čili Holdings”.