Ēdināšanas pakalpojumus rehabilitācijas centrā "Vaivari" nodrošinās "Baltic Restaurants Latvia"

17.02.2020 06:48:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka iepirkumu konkursā par ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu VSIA Nacionālais rehabilitācijas centrs “Vaivari” uzvarējis SIA “Baltic Restaurants Latvia”. Konkursa līgumcena – 2,18 milj.EUR.

Pēdējo trīs gadu laikā SIA “Baltic Restaurants Latvia” uzvarējis piecdesmit publisko iepirkumu konkursos par ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanu dažādu pašvaldību, kā arī valsts iestādēs. Uzņēmums nodrošina ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs, kā arī tam pieder 31 Daily pusdienu restorāns.

Uzņēmumam ir reģistrētas 110 struktūrvienības – Rīgā, Liepājā, Siguldas, Ropažu, Ikšķiles, Mārupes, Ādažu, Olaines, Saulkrastu, Ogres, Babītes, Stopiņu novados.

Pērn plašsaziņas līdzekļi vairākkārt vēstīja par SIA “Baltic Restaurants Latvia” struktūrvienībās atklātajiem higiēnas prasību pārkāpumiem. Pārbaudes uzņēmuma struktūrvienībās veiktas pēc tam, kad saņemta informācija par vairākiem saslimšanas gadījumiem pēc pusdienošanas šajās ēstuvēs.

2018.gadā ēdināšanas uzņēmums apgrozīja 19,09 milj.EUR un nopelnīja 306,48 tūkst.EUR. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, SIA “Baltic Restaurants Latvia” 2018.gadā nodarbināja 803 darbiniekus.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “Baltic Restaurants Latvia” patiesie labuma guvēji ir Anita Gleizde, Aigars Kaugars un Guntis Bredovskis.