RIX Technologies iecelta padome

12.03.2020 10:42:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar reģistrētas izmaiņas IT uzņēmumā AS “RIX Technologies”. Līdz šim AS “RIX Technologies" valdes vienīgā amatpersona bija uzņēmuma līdzīpašniece Eva Butāne, savukārt kopš 11.marta par uzņēmuma valdes locekli iecelta prokūriste Inguna Pede, savukārt Eva Butāne no valdes locekles kļuvusi par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju.

Līdz ar šīm izmaiņām vakar arī AS “RIX Technologies” izveidota padome, par tās priekšsēdētāju ieceļot Ivaru Mileiku, priekšēdētāja vietnieci – Danu Mucenieci, bet padomes locekli – Ilonu Kaļinovsku. Izpētot Lursoft pieejamo informāciju, redzams, ka visi trīs padomes locekļi jau savulaik bijuši iecelti AS “RIX Technologies” padomē. Gan I. Mileika, gan D. Muceniece padomē iecelti divas reizes. Tiesa, gan 2012., gan arī 2017.gadā abi tajā iecelti vien uz trijām dienām. Līdzīgi ir arī ar Ilonu Kaļinovsku, kura AS “RIX Technologies” padomē 2012.gadā atradusies vien trīs dienas.

Aizvadītajā pārskata gadā, kas ilga no 2018.gada 1.oktobra līdz 2019.gada 30.septembrim, AS “RIX Technologies” apgrozīja 4,73 milj.EUR un pēc nodokļu nomaksas nopelnīja 1,73 milj.EUR. Aizvadītajā gadā uzņēmumā strādājuši 42 darbinieki. Lielāko daļu no uzņēmuma apgrozījuma pagājušajā pārskata gadā veidojuši ieņēmumi no klientiem piemērotas un specifiskas programmatūras izstrādes un ieviešanas, kā arī ieņēmumi no dokumentu vadības risinājuma “Namejs” pārdošanas, ieviešanas un uzturēšanas pakalpojumiem.

AS “RIX Technologies” reģistrēts 2001.gadā un tā patiesie labuma guvēji ir Eva Butāne un Sandis Kolomenskis.