McCann Rīga audzējis apgrozījumu līdz 2,4 milj.EUR

13.03.2020 08:10:00

Reklāmas aģentūra SIA “McCann Rīga” 2019.gadā palielinājusi darbinieku skaitu, kas uzņēmumam ļāva veikt apjomīgāku darbu, apkalpojot lielāku skaitu klientu. Tāpat arī tika palielināta sadarbības partneru iesaiste pilna komunikācijas cikla nodrošināšanā klientiem.

Kā teikts SIA “McCann Rīga” vadības ziņojumā, 2019.gadā panākts apgrozījuma pieaugums un stabilizēta peļņa.

Iesniegtais gada pārskats liecina, ka uzņēmuma apgrozījums aizvadītajā gadā palielinājās par 6,39%, sasniedzot 2,4 milj.EUR, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas kāpa līdz 214,94 tūkst.EUR (+20,13%, salīdzinot ar 2018.gadu).

Tā kā Latvijas reklāmas pakalpojumu tirgū pieaug konkurence, 2020.gadam SIA “McCann Rīga” izvirzījis mērķi attīstīt eksporta potenciālu un piesaistīt jaunus starptautiskus klientus. Lai to sasniegtu, SIA “McCann Rīga” šogad turpina strādāt pie pakalpojumu kvalitātes celšanas, jaunu mērķtirgu izpētes, komandas kompetences attīstības un arī uzņēmuma atpazīstamības veicināšanas.

Iesniegtais gada pārskats liecina, ka SIA “McCann Rīga” 2019.gadā nodarbināja 18 darbiniekus, par 2 vairāk nekā gadu iepriekš.

SIA “McCann Rīga” pieder SIA “McCann WorldGroup” un Valteram Jonātam, savukārt uzņēmuma patiesie labuma guvēji ir SIA “McCann WorldGroup” īpašnieki Ainārs Ščipčinskis un Kristaps Siliņš.