Iepirkuma grupas valdē izmaiņas

16.03.2020 07:01:00

Izmaiņas pagājušajā nedēļā skārušas SIA “Iepirkuma grupa” valdes sastāvu. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka valdes locekļu amatus atstājuši Sandis Muižarājs un Pāvels Romanovskis. Viņu vietā amatā iecelta kādreizējā SIA “Nuko” valdes locekle Sabīne Lakuča, kā arī Ilze Priedīte, kura laika posmā no 2014.gada februāra līdz 2015.gada janvārim bijusi nu jau likvidētā SIA “Agrocita” valdes locekle.

Līdz ar abām jaunieceltajām SIA “Iepirkumu grupa” valdes loceklēm, darbu uzņēmuma valdē turpina Toms Kubliņš, Jānis Dubults un Sandra Bāliņa.

SIA “Iepirkuma grupa” pamatdarbība saistīta ar mārketinga starpniecības pakalpojumu un pārtikas preču vairumtirdzniecību. Kā rāda iesniegtais gada pārskats, uzņēmums 2018.gadā apgrozīja 17,09 milj.EUR, par 8,18 milj.EUR mazāk nekā gadu iepriekš. Pārskata gadu SIA “Iepirkuma grupa” noslēgusi ar 23,31 tūkst.EUR peļņu.

Kā rāda Lursoft kalendārs, kurā tiešsaistē iespējams sekot līdzi izmaiņām Komercreģistrā, Uzņēmumu, Maksātnespējas u.c. reģistros, aizvadītajā piektdienā, 13.martā, izmaiņas reģistrētas 103 uzņēmumu valdēs.