ELSANA apgrozījums 2019.gadā sasniedzis 6,3 milj.EUR

20.03.2020 06:51:00

Elektromontāžas uzņēmums SIA “ELSANA” 2019.gadu noslēdzis ar labiem rādītājiem, saglabājot peļņu iepriekšējo periodu līmenī. “Uzņēmums spēj pielāgoties dažādiem apstākļiem – gan tirgus, gan laika apstākļiem –, gūstot no veiktajiem darbiem pēc iespējas lielāku peļņu, tajā pašā laikā saglabājot nemainīgi augstu kvalitāti,” stāsta SIA “ELSANA” vadība.

SIA “ELSANA” kopējais apgrozījums 2019.gadā bija 6,3 milj.EUR, kas ir nedaudz lielāks par sākotnēji plānoto un veido nepilnu 2% pieaugumu, salīdzinot ar 2018.gadu. Uzņēmums gadu noslēdzis ar 666,8 tūkst.EUR peļņu.

Gada pārskatā teikts, ka, apzinoties SIA “ELSANA” ražotspēju, ir izvērtētas un veiktas ievērojamas investīcijas, kas ļāva palielināt ražošanas efektivitāti gan peļņas, gan izpildes termiņu ziņā.

Uzsākot 2019.gadu, SIA “ELSANA” bija noslēgti jau vairāki līgumi, kas ļāva gandrīz nepārtraukti nodarbināt savus darbiniekus, neskatoties uz nozares ierasto sezonalitāti. Apliecinot savu spēju konkurēt, veicot darbus augstā kvalitātē, ievērojot termiņus un parādot spēju meklēt un rast efektīvus risinājumus objektos, SIA “ELSANA” aktīvi piedalījās gan esošo līgumu izpildē, gan jaunos iepirkumos. Gada otrajā pusē uzņēmums uzmanīgi sekoja līdzi nozares tirgus izmaiņām un darbaspēka izmaiņu tendencēm, kas objektīvi ļāva izvērtēt savas spējas, palīdzot nonākt pie lēmumam 2019.gadā kolektīvu nepalielināt. Uzņēmumā pagājušajā gadā strādāja 46 darbinieki.

Pēdējo divu gadu laikā SIA “ELSANA” uzvarējusi divos AS “Augstsprieguma tīkls” organizētajos publiskajos iepirkuma konkursos – par gaisvadu līniju balstu nomaiņu un uzturēšanas remontu darbiem 2018.gadā.

1991.gadā reģistrētā SIA “ELSANA” pieder Ivo Čerbakovam (85%) un SIA “BRANDNET” (15%), kura vienīgais īpašnieks ir Linda Asare-Asarovska.