Higiēnas preču tirgotājam “TZMO Latvija” pērn apgrozījums audzis par 18,18%

03.04.2020 06:36:00

Higiēnas preču vairumtirgotāja SIA “TZMO Latvija” apgrozījums pagājušā gada laikā audzis par 18,18%, tam sasniedzot 6,11 milj.EUR. Lielāko daļu no tā, t.i., 2,59 milj.EUR no šīs summas, nodrošinājušas inkontinences preču tirdzniecība. Finanšu gadu uzņēmums pabeidzis ar 89,67 tūkst.EUR peļņu.

Šim gadam uzņēmums plāno apgrozījuma pieaugumu vēl par 56%. Tāpat arī iecerēta bērnu autiņbiksīšu Happy iekļaušana visos lielākajos tirdzniecības tīklos, kā arī aktīvs darbs Igaunijā. Lai palielinātu apgrozījumu, SIA “TZMO Latvija” iecerējis sadarbību sociālajos tīklos, ar dzemdību iestādēm un māmiņu skolām.

Iesniegtais gada pārskats ziņo, ka SIA “TZMO Latvija” 2019.gadā iegādājies zemi Rīgā ar mērķi būvēt biroju un loģistikas centru. Vienīgais investors būvniecībā būs SIA “TZMO Latvija” mātes uzņēmums no Polijas TZMO S.A.

SIA “TZMO Latvija” darbību Latvijā uzsākusi 2000.gadā, līdz 2013.gadam nesot nosaukumu SIA “Bella Rīga”. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1,49 milj.EUR un tā vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Toruņas Pārsienamo Materiālu Uzņēmums AS no Polijas.

Uzņēmums pārstāv tādas higiēnas preču zīmes kā “bella”, “bella cotton”, “Herbs”, “Pollena Eva”, pārsienamo materiālu “matopat”, “Tricomed”, “Citonet”, inkontinences līdzekļus “Seni”, bērnu autiņbiksītes un kosmētiku “Happy”, kā arī biomateriālu “CODUBIX”.