Cēsu novada pašvaldībai kartes pārtikas preču iegādei nodrošinās MAXIMA Latvija

24.04.2020 08:20:00

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Cēsu novada pašvaldības aģentūras “Sociālais dienests” publiskajā iepirkuma konkursā par pārtikas preču iegādei paredzētu pārtikas karšu iegādi un pārtikas preču izsniegšanu karšu uzrādītājiem uzvarējusi SIA “Maxima Latvija”. Līgumcena – 38,84 tūkst.EUR.

Aizvadītajā nedēļā arī publicēta informācija, ka SIA “MAXIMA Latvija” uzvarējusi Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta konkursā par norēķinu karšu nodrošināšanu pārtikas produktu iegādei. Šī konkursa līgumcena bijusi 874,73 tūkst.EUR.

Iepriekš, kopš 2017.gada sākuma, SIA “MAXIMA Latvija” uzvarējusi vēl trīs publisko iepirkumu konkursos. Tie visi bijuši SIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” konkursi par pārtikas produktu iegādi par taloniem pārtikas produktu tirdzniecības vietās.

VID publiskotie dati liecina, ka SIA “MAXIMA Latvija” pērn bijusi 14.lielākais nodokļu maksātājs Latvijā. Tā kopējie nodokļu maksājumi 2019.gadā bija 40,83 milj.EUR, no tiem 22,74 milj.EUR uzņēmums samaksājis valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās. Pērn uzņēmumā strādājis 7551 darbinieks.