Itella Logistics novērojusi sūtījumu un kravu apjomu pieaugumu

14.05.2020 07:23:00

Sūtījumu, palešu un citu kravu piegādes pakalpojumu nodrošinātājs SIA “Itella Logistics”, pretstatā 175,42 tūkst.EUR zaudējumiem 2018.gadā, pērno gadu noslēdzis ar 22,47 milj.EUR peļņu. Kā teikts iesniegtajā pārskatā, finanšu rezultāts galvenokārt bija saistīts ar mātes uzņēmuma Posti Group un Itella Logistics veiktajām pārdošanas un izmaksu optimizācijas aktivitātēm pēdējo gadu laikā. Salīdzinot ar 2018.gadu, pagājušajā gadā SIA “Itella Logistics” apgrozījums palielinājies par 26%, sasniedzot 5,02 milj.EUR.

Šogad uzņēmums plāno turpināt optimizēt ieņēmumu un izmaksu struktūru, harmonizēt uzņēmuma kultūru, vienlaicīgi palielinot investīciju apmēru, lai nostiprinātu uzsākto virzību un pelnītspējīgo iekšējo vidi.

SIA “Itella Logistics” skaidro, ka šobrīd Covid-19 izplatība ietekmē tikai noteikta darbinieku skaita atrašanos darba vietā, kā arī piesardzības pasākumu organizēšanu. “Sūtījumu un kravu apjomi šobrīd nav samazinājušies, drīzāk ir novērojama to pieauguma tendence,” teikts SIA “Itella Logistics” vadības ziņojumā, norādot, ka uzņēmuma darbība tuvākajā nākotnē var būt apgrūtināta tikai vispārējas ekonomikas lejupslīdes rezultātā.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “Itella Logistics” 2019.gadā nodarbināja 59 strādājošos.