Pagājušajā gadā palielinājies gan Man-Tess Tranzīts apgrozījums, gan peļņa

02.06.2020 07:19:00

Daudzfunkcionālais termināls SIA “Man-Tess Tranzīts” 2019.gadā apgrozījis 3,49 milj.EUR, kas ir par 2,8% vairāk nekā 2018.gadā. Apgrozījuma pieaugums otro gadu pēc kārtas apliecina, ka apstrādājamo kravu struktūras izmaiņas, palielinot ģenerālo kravu īpatsvaru un paplašinot sniegto ekspeditora pakalpojumu klāstu, ir bijušas veiksmīgas.

Pagājušo finanšu gadu SIA “Man-Tess Tranzīts” noslēdzis ar 160,35 tūkst.EUR peļņu, kas ir par 22% jeb 28,76 tūkst.EUR lielāka nekā iepriekšējā gadā. Kā teikts SIA “Man-Tess Tranzīts” gada pārskatā, peļņas pieaugums saistīts ar administratīvās pārvaldes efektivitātes palielināšanos, samazinoties administratīvajām izmaksām, biznesa procesu optimizāciju un darba ražīguma pieaugumu.

2019.gadā SIA “Man-Tess Tranzīts” veicis 117,43 tūkst.EUR lielus kapitālieguldījumus termināla ceļu infrastruktūras uzlabošanā, noliktavu telpu un tehnoloģiskā aprīkojuma modernizēšanā, kā arī energoefektivitātes un drošības paaugstināšanā. Šogad uzņēmums paredzējis veikt ieguldījumus vairāk nekā 200 tūkst.EUR apmērā noliktavu telpu ietilpības palielināšanā un tehnoloģiskā aprīkojuma modernizēšanā, kā arī veikt ieguldījumus energotaupības pasākumu realizēšanai un darba drošības paaugstināšanai.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “Man-Tess Tranzīts” vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Alandam Capital B.V no Nīderlandes, bet patiesie labuma guvēji – Dmitry Sakach un Evgeny Ivanov.