Lulu picērijas 2019.gadā apgrozījušas 8,14 milj.EUR

08.07.2020 09:10:00

Picēriju tīkla “Pica Lulu” īpašnieks SIA “Later LTD” 2019.gadā strādājis ar 8,14 milj.EUR lielu apgrozījumu, kas ir par 17% vairāk nekā 2018.gadā. Apgrozījuma pieaugumu uzņēmums panācis, atverot jaunas picērijas, paplašinot apkalpojamo teritoriju, uzlabojot ēdienu piegādes pakalpojumus, kā arī rekonstruējot Vienības gatves picēriju, kas pēc atvēršanas palīdzēja piesaistīt jaunus apmeklētājus.

Pagājušo finanšu gadu SIA “Later LTD” noslēgusi ar 235,03 tūkst.EUR peļņu, kas ir par 38,02% mazāka nekā gadu iepriekš. Uzņēmuma vadība norādījusi, ka peļņu samazinājis produkcijas, personāla un arī telpu nomas u.c. izmaksu pieaugums.

2019.gadā SIA “Later LTD” mērķtiecīgi turpināja uzturēt augstu savas produkcijas kvalitāti, galvenokārt izmantojot Latvijas ražotāju produkciju, nodrošinot un izpildot piegādes garantijas termiņus un vienlaikus veicinot klientu lojalitāti “Pica Lulū” zīmolam.

SIA “Later LTD” veic komercdarbību sektorā, kuru ietekmējis Covid-19 infekcijas uzliesmojums, kā rezultātā krities uzņēmuma apgrozījums pēc ārkārtējās situācijas izsludināšanas. Arī šobrīd uzņēmums turpina pārskatīt savus iekšējos resursus atbilstoši krīzes situācijas pieprasījumam un nosacījumiem.

Lursoft esošā informācija rāda, ka Elmāram Ronaldam Tannim (50%), Pēterim Intam Ruģelim (40%) un Ievai Sūniņai (10%) piederošais SIA “Later LTD” 2019.gadā nodarbinājis 327 darbiniekus. Darbiniekiem kopš aprīļa vairākkārt izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi, kā arī VID atbalstījis uzņēmuma nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem. Aizvadītajā gadā uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 1,3 milj.EUR.