"Rietumu Nafta" 2019.gadā apgrozījusi 8,9 milj.EUR

15.07.2020 08:24:00

Naftas produktu vairumtirgotājs SIA “Rietumu Nafta” 2019.gadā apgrozījis 8,95 milj.EUR un pēc nodokļu nomaksas gadu noslēdzis ar 231,97 tūkst.EUR peļņu. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn SIA “Rietumu Nafta” apgrozījums samazinājies par 4,68%.

SIA “Rietumu Nafta” vadības ziņojumā norādīts, ka uzņēmuma finansiālo stāvokli stipri ietekmē degvielas cenu straujās svārstības pasaules tirgū, valūtas kursa svārstības, kā arī akcīzes nodoklis.

2020.gadā SIA “Rietumu Nafta” turpināšot sakārtot savu darbību, ņemot vērā tirgus tendences, pieprasījumu pēc produkcijas un pakalpojumiem, kā arī veikt tehnoloģisko iekārtu renovāciju. Degvielas vairumtirgotājs arī pievērsīšot uzmanību tiešo izmaksu efektīvai samazināšanai un administratīvo izdevumu kontrolei. Tāpat arī pie 2020.gada uzdevumiem ietilpst aktīvāks darbs pie debitoru parādu atgūšanas un jaunu klientu piesaistes.

Lursoft izziņā publicētā informācija liecina, ka šogad SIA “Rietumu Nafta” uzvarējusi iepirkuma konkursā par degvielas nodrošināšanu Kuldīgas novada pašvaldības autotransportam. Iepirkuma līgumcena – 135,49 tūkst.EUR.

Lursoft dati rāda, ka Kuldīgā reģistrētajai SIA “Rietumu Nafta” šobrīd ir trīs aktīvas struktūrvienības – degvielas uzpildes stacija Liepājā, kā arī remontdarbnīca un degvielas vairumtirdzniecības vieta Kuldīgā.

SIA “Rietumu Nafta” pieder Tomam Eglem (89,87%) un Itallo Šromam (10,13%).