Krāslavas slimnīcai palielināts pamatkapitāls līdz 1,4 milj.EUR

17.07.2020 07:27:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings informē, ka vakar reģistrētas izmaiņas SIA “Krāslavas slimnīca” pamatkapitālā. Krāslavas novada dome, kas ir slimnīcas vienīgais dalībnieks, palielinājusi  ieguldījuma apmēru SIA “Krāslavas slimnīca” pamatkapitālā no 1,39 milj.EUR līdz 1,4 milj.EUR. Veselības iestādes pamatkapitāls audzis par 17,6 tūkst.EUR.

SIA “Krāslavas slimnīca” 2019.gadā apgrozījusi 3,7 milj.EUR un pēc nodokļu nomaksas nopelnījusi 281,7 tūkst.EUR. Iesniegtais gada pārskats liecina, ka aizvadītajā gadā slimnīcā nodarbināto skaits audzis līdz 177 darbiniekiem.

SIA “Krāslavas slimnīca” vadības ziņojumā teikts, ka pērn veikta sterilizācijas nodaļas atjaunošana, kā arī veco iekārtu nomaiņa pret jaunām.

SIA “Krāslavas slimnīca” nodrošina neatliekamo medicīnisko palīdzību, stacionārās un ambulatorās veselības aprūpi, zobārstniecības, rehabilitācijas pakalpojumus, kā arī mājas aprūpi un sociālo gultu pakalpojumus. Vadības ziņojumā minēts, ka SIA “Krāslavas slimnīca” sniedz Krāslavas novada iedzīvotājiem pirts un veļas mazgātavas pakalpojumus.